Kirjoittanut terveydeksi | syyskuu 26, 2009

Diel Symphony 300 8Gt | Erinomainen mp5-soitin

Oletko etsinyt itsellesi sopivaa musiikkilaitetta, joka pystyy toistamaan mp3-musiikkitiedostojen lisäksi myös useita erilaisia videoformaatteja? No nyt olet tullut oikeaan paikkaan, sillä Diel Symphony on etsimäsi soitin! Loisteliaaseen Dielin tuoteperheeseen kuuluva Symphony on halpa, pieni, kevyt, mutta kestävä ja tekniikaltaan erittäin kehittynyt. Olen itse juuri kyseisen soittimen hankkinut ja siksi haluankin siitä hieman teille kertoa!

MP5-soitin toistaa ääntä ja videokuvaa kaikissa suosituimmissa formaateissa, mp3-, avi- ja RealMedia -tiedostot voidaan toistaa sellaisenaan! Voit lisäksi selata valokuvia, kuunnella radiota, äänittää nauhurilla, kirjoittaa muistikirjaan tai pelailla Symphonyn pelejä! Hintakaan ei päätä huimaa: Vain 45 euroa.

”Uudempi. Monipuolisempi. Näyttävämpi.”

Laajakuvainen 3 tuuman kosketusnäyttö tekee Diel Symphony 300 -soittimesta todellisen multimediakeskuksen! Jos arvostat modernia teknologiaa, on tämä tuote Sinulle! Laitteen käyttö kosketusnäytön käyttöliittymän avulla on helppoa – mediaa toistettaessa toiminnot häipyvät taustalle pois häiritsemästä. Koskettamalla näyttöä, saat toiminnot takaisin ruudulle!

Diel Symphony 300 8Gt
Kuva: e-ville.hk

Laitteen mukana saat korvanappikuulokkeet, lisäksi voit nauttia Symphony 300:n korkealaatuisesta äänimaailmasta sisäänrakennetun kaiuttimenkin kautta.

8 Gt:n muisti on laajennettavissa MicroSD -muistikorteilla. Hintaa tuotteella on vain 45 euroa.

Osta tuote tai tutustu lisää: e-villen verkkokaupasta hintaan 45 euroa!

Päivitetty 26.9.2009
Tämä tuote, jos mikä on muuten hyvä ostos myös joulu- tai syntymäpäivälahjaksi. Itse hankin kyseisen tuotteen tuossa viikko sitten ja en ole ikinä ollut mp5-soittimeen tyytyväisempi. Sopivan kokoinen laite mahtuu taskuuni kuin nakutettu ja silti siinä on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Hinta nyt tietysti oli opiskelijalle se ensisijainen valintaperuste tosin – mitään iPodejahan minulla ei ole varaa ostaa…. joten päädyin Dieliin. Olen tyytyväinen kyllä valintaani, sillä eivät nuo Omena-merkin soittimet sen parempia ole. Päinvastoin – niissähän brändi maksaa aivan tolkuttomasti, mutta rahoilleen ei oikein tunnu saavan vastinetta. Ei niin, että avautuisin asiasta, mutta henkilökohtaisesti valitsen mieluummin halvemman tuotteen!:)


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

Seuraa

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: